StripeImage1.jpg

Towards an Eco-Industrial Landscape
St. Louis, Missouri, United States

 

 

An interior renovation design to turn a vacant office space into a new co-work office for the Boys’ and Girls’ Clubs Association of Hong Kong. The project brought an exceptional design solution that was functional and comfortable to occupants, friendly to the environment, and efficient to stakeholders.

 

The main design element calls for Corporate Social Responsibility such as the addition of private telephone booth, a relax room for private conversation or rest, and free drinking fountain with water purifying facilities at pantry.

 

We selected environmental-friendly products such as interior finishes with low level of VOCs or vinyl contents. Wall paint, wall coverings, and carpet floor tiles to be without VOC emission is preferable. Existing suspended ceiling with formaldehyde content to be removed. Open ceiling strategy to increase headroom visually.

 

Fans and air-purifiers to be used to provide air circulation of cleaner air. Motion sensors are designed to avoid unnecessary consumption of electricity.